• Program


    Fúrnitúr (16+)

    Fúrnitúr (16+)

    Fúrnitúr
    bútorozott tragikomédia élő zenével és halott álmokkal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 20. vasárnap, 17:00

    Shivak Shurman gyereket akar. Becsülettel átrágta magát a „Kilenc hónap férfiszemmel", az „Apák bibliája" és egyéb ismeretterjesztő kiadványokon. Még barátnője is van a gyermeknemzéshez. Shivak Shurman tehát úgy érzi, felkészült az apaságra. Már csak a lakását kellene átalakítania a gyermekáldáshoz. Ehhez nyújt segítséget a Fúrnitúr lakberendezési áruház, melynek elkötelezett dolgozói nem csupán a vásárló vágyait elégítik ki. Szükség esetén a felkészületlenségével, sőt esetleges alkalmatlanságával is szembesítik. És ezt akkor is megteszik, ha a vevő nem kér a speciális szolgáltatásokból.
    A Fúrnitúr kőkemény kiképzést biztosít minden ügyfelének, hiszen egy gyerek körül számos teendő akad a gügyögésen kívül: Shurman megtanulja, hogyan kell használni az orrszívó porszívó elnevezésű kínzóeszközt. Hogy miképpen szokás hatást gyakorolni a székrekedéses gyermek lelkére és bélrendszerére. Sőt, még a sajátos szexuális szokásokkal rendelkező apóstípusokra is meg kell szereznie a jogosítványt. Mindezt persze ajánlatos lenne idegrohamok nélkül végigcsinálni, hogy a szerelemből is megmaradjon valami a gyermekvállaló ivaros lények között.
    És hogy mindez sikerül-e a leendő apának, az majd az áruház kasszájánál fog csak kiderülni. Egyébként azt tudták, hogy egy ipari porszívóval ki lehet szívni az ember lelkét?

     

    "Ahogy a családi fészket építgetjük, egyfajta belső lakberendezés is zajlik, ami időnként embert próbáló feladat. Vannak bútoraink, amelyek időtállóan strapabírók, jól kihasználhatók, vannak szétszedhetők és tetszés szerint variálhatók és olyanok, amelyek szinte megmozdíthatatlanul beékelődnek életünkbe generációról generációra. Van olyan, amelyiktől előbb vagy utóbb megválunk és olyan, amihez megmagyarázhatatlanul ragaszkodunk. Lehet olyan bútorunk is, aminek sosem találjuk igazán a helyét, de kitartóan keresgéljük.”
    Dr. Widder Szilvia, pár- és családterapeuta

     

    Szereposztás:

    SHIVAK SHURMAN: Bera Márk

    LÁNY: Vlasits Barbara

    MODERÁTOR: Köles Ferenc

    APÓS: Urbán Tibor

    ANYÓS: Herczeg Adrienn

    GYEREK: Arató Ármin

    NŐ: Györfi Anna

    GÜNTER: Stenczer Béla

    GAVRIL: Tóth András Ernő

    GIDEON: Füsti Molnár Éva

    FÜRJ: Götz Attila 

    ZENEKAR: Bókai Zoltán és a zenészek

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016