• Program


    Gang koncert - Muzsik és Volkova

    Gang koncert - Muzsik és Volkova

    Muzsik és Volkova – magyar-orosz dalszerző testvérpár, akik Záhonyból származnak. Zenéjüket az indiefolkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők csak "greengrassnek” neveznek. Magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a társadalmi reflexió játsszák a főszerepet. Repertoárjukon gyakran bukkannak fel orosz nyelvű feldolgozások is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 5. szerda, 19:00

    Gang koncert - Muzsik és Volkova
    A Wesselényi17 hűvös udvarán igazi különlegességet kínálunk.

    Muzsik és Volkova – magyar-orosz dalszerző testvérpár, akik Magyarország keleti csücskéből, Záhonyból származnak. Az országot a ZUP tagjaiként zenélték körbe az elmúlt 10 évben. 2016 nyara óta azonban megújult zenei irányvonal mentén, Muzsik és Volkova néven, duóban koncerteznek tovább. Zenéjüket az indiefolkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők csak "greengrassnek” neveznek. Magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a társadalmi reflexió játsszák a főszerepet. Repertoárjukon gyakran bukkannak fel orosz nyelvű feldolgozások is. Élő megszólalásuk pedig a "one-man-bandek" koncepcióját követi. Idén júliusban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját, Volkova pedig a fesztivál különdíját.

     

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016