• Program


    Genius Loci - Milánó - A klasszicizmustól napjainkig

    Genius Loci - Milánó - A klasszicizmustól napjainkig

    Ludmann Mihály művészettörténész előadása
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 11. kedd, 18:00

    Lombardia az 1713-ban kötött utrechti békeszerződésnek köszönhetően a rövid francia uralomtól eltekintve az osztrák császárság birtoka volt az olasz egyesítésig.
    Ekkor épült újjá operaháza, a Scala, de a jelentősebb építkezések az egyesítés után történtek. Az avantgárd egyik irányzata, a futurizmus Milánóhoz kötődik, a csoport több tagja élt és alkotott ekkor a városban. A Nagy Háború után a novecento építészete és képzőművészete volt az uralkodó. A XX. század második felében nagyszabású építkezések voltak, Milánóban épült fel Európa egyik legelső felhőkarcolója a Pirelli-torony. A Genius Loci sorozat vetített képekkel illusztrált előadásaiban a lombard város egyedi művészeti emlékeit ismerhetjük meg.

    Ajánlatunk


    bohózat két felvonásban

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016