• Program


  Genius Loci - Milánó - A város művészete az alapítástól a gótika kezdetéig

  Genius Loci - Milánó - A város művészete az alapítástól a gótika kezdetéig

  Ludmann Mihály művészettörténész előadása
   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. kedd, 18:00

  Milánó, Róma után Olaszország második legnépesebb városa, jelentős művészeti emlékekkel rendelkezik. A várost kelták alapították, majd a rómaiak foglalták el.
  Jelentősége akkor növekedett meg, amikor Diocletianus a Nyugatrómai Birodalom fővárosává tette. Római emlékekből kevés maradt fenn, de a IV. századtól szép számú és jelentős építészeti alkotás ma is látható. A romanika korából is számottevő alkotás van, ezeken jól megfigyelhető a sajátos lombard stílus, amely Milánóra és Lombardiára jellemző.

  Ajánlatunk


  Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

  A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

  Ajánló


  Az elmúlt évtizedekben páratlanul sikeres pályáján megjárta a világ nagy operaszínpadait, köztük a bécsi Staatsopert, New York-i Metropolitant, a milánói…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016