• Program


    Gereben Zita
    2

    Gereben Zita

    Gereben Zita zenekara a hazai zenei élet elismert muzsikusaiból áll. Az összeszokott csapat hangzásvilágát jelentősen alakítja a zenészek egyedi zenei világa, játékuk szabadsága.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 20:00

    Gereben Zita

    Közreműködik:
    Gereben Zita - ének
    Horváth „Tojás” Gábor - billentyűs hangszerek
    Bécsy Bence - gitár
    Bartók Vince - basszusgitár
    Gálfi Attila - dob

    Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője. Saját zenekarát 2009-ben alapította, akikkel eddig három, saját szerzeményeket tartalmazó nagylemezt jelentetett meg. A jazz stílusába sorolható Ready for the sun után populárisabb vizekre eveztek az Our Places című második albummal, amit a magyar nyelvű dalokat tartalmazó, Az én fesztiválom című korong követett. Széles műfaji spektrumot lefedő repertoárjukban az R'n'B, a pop, a blues, és a jazz stílusjegyeit is magukon viselő szerzemények szerepelnek. Az énekesnő zenei pályája során számos hazai formációval dolgozott együtt, tagja volt az Emil.RuleZ! zenekarnak, a Gringo Sztárnak, valamint a Modern Art Orchestra, a Transform Quintet, a Random Trip zenekaroknak, és a Nagy János Trióban is közreműködött.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016