• Program


    GET FUNKY PARTY vol.6.

    GET FUNKY PARTY vol.6.

    A GET FUNKY PARTY-n a 90.9 Jazzy Rádió két DJ-je, DJ Suri Imre és Jazzkovács László táncoltatnak meg mindenkit este 8-tól a legjobb fekete zenékkel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 9. péntek, 20:00

    GET FUNKY PARTY vol.6.

    Folytatódik a GET FUNKY PARTY-sorozat a Le Bistroban! A dunai környezetben ismét megszólalnak a legjobb funky zenék! A GET FUNKY PARTY-n a 90.9 Jazzy Rádió két DJ-je, DJ Suri Imre és Jazzkovács László táncoltatnak meg mindenkit este 8-tól a legjobb fekete zenékkel.

    Ízelítő a korábbi GET FUNKY PARTY-bó a fenti videóban.

    A jegy csak a programra biztosít belépést.
    Asztalfoglalás érvényes belépőjeggyel a Le Bistro Étteremben a +36 30 392 9985-ös telefonszámon.

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016