• Program


    Global Control and Censorship - Felnőtt belépőjegy

    Global Control and Censorship - Felnőtt belépőjegy

    Európa több városát megjárt tárlat a megfigyelésről, az ebből fakadó félelmekről és annak hatásairól. A MODEM és a Goethe Intézet bemutatja a "GLOBAL CONTROL AND CENSORSHIP" című kiállítását, ami először a ZKM | Karlsruheben volt látható.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    A tudás hatalom. A legnagyobb hatalom viszont azé, aki az információáramlás fölött rendelkezik. Az élet valamennyi területének digitalizálása és hálózatba kapcsolódásuk az infoszférában világszerte összekötötte egymással az embereket. Milliárd szám generáljuk nap mint nap a legkülönfélébb tartalmakat és adatokat, melyek pillanatok alatt járják körül a Földet. Ezeket az adatokat az állami és magánszolgáltatók már keletkezésük közben lehalásszák, – még mielőtt odaérnének a fogadóhoz – hogy aztán saját céljaikra használják fel azokat.

    Globális gazdasági vállalatok tömeges adatszerzés és célzott marketingstratégiák útján húznak hasznot felhasználóik egyéni és társadalmi függőségeiből. Az állami szolgálatok pedig a nemzetbiztonság csalóka érvével munkálkodnak leplezetlenül azon, hogy az adatgyűjtést egyre jobban kiterjesszék és módszereiket tovább tökéletesítsék.

    Csakugyan ott tartanánk, hogy a megfigyelés és cenzúra nagy hatalmú intézményeinek való kiszolgáltatottság már conditio humanává, kultúránk alapvető feltételévé vált? A mindent behálózó megfigyelés a gyanakvás egyre erősödő kultúrája belenyugvást, öncenzúrát, vagy akár cinkos alkalmazkodást is kitermelhet.

    Kurátor:
    Nolasco-Rózsás Lívia
    Bernhard Serexhe

    Kiállított művészek:
    aaajiao (CN), Hamra ABBAS (KW / US), Selma ALAÇAM (DE), Halil ALTINDERE (TR), Daniel G. ANDÚJAR (ES), Benera & Estefan (RO), Osman BOZKURT (TR), James BRIDLE (GB / GR), Alice CAVOUKDJIAN dite GALLI (FR / DE), Hasan ELAHI (BD / US), Finger Pointing Worker + Kota TAKEUCHI (JP), Michael GRUDZIECKI (PL / DE), KIT-KASTEL (DE), Frédéric KRAUKE (DE), Marc LEE (CH), Virginia MASTROGIANNAKI (GR), MÁTRAI Erik (HU), Ruben PATER (NL), Dan PERJOVSCHI (RO), Ma QIUSHA (CN), Oliver RESSLER (AT), Bernhard SEREXHE (DE), Christian SIEVERS (DE), Technologie und das Unheimliche (HU/DE), Ivar VEERMÄE (EE/DE), Alex WENGER (CH / DE) & Max-Gerd RETZLAFF (DE)

    Együttműködő partner a Debreceni Német Kulturális Fórum.

    Ajánlatunk


    6+ Bemutató: 2024.05.11.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    elkafkásodás két részben

    Ajánló


    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016