• Program


    GoGo Penguin / BTF 2019

    GoGo Penguin / BTF 2019

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 10. szerda, 20:00

    Az együttes tagjai: Chris Illingworth – zongora, Nick Blacka – nagybőgő, Rob Turner – dob

     

    A manchesteri trió zenéje egyszerre szól a szívhez, a fejhez és a lábhoz – megindító és elgondolkodtató egyben, s ha úgy adódik, még táncolni is lehet rá. Stílusukra a rock, a jazz, a minimalizmus is hatott, sőt, még a videojátékok zenei világa is. 2014-ben v2.0 című lemezüket az Egyesült Királyságban jelölték a Mercury Music Prize-ra. 2015-től a Blue Note Records kiadónál jelentetik meg felvételeiket, elsőként a Man Made Objects című albumot adták ki.

    Az egyszerű, rövid, ismétlődő motívumok a zongorán, az elektronikával megtámogatott basszus és a masszív ritmusalapok jellegzetes, elsőre felismerhető hangzásképet eredményeznek. A közelmúltban Godfrey Reggio kultikus dokumentumfilmjéhez (Koyaanisqatsi – Kizökkent világ) komponált saját zenéjükkel koncerteztek. Legújabb lemezüket 2018 elején, A Humdrum Star címmel készítették el.

     

    Ajánlatunk


    Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016