• Program


    Görbetükör Színház: A Csillagszemü juhász
    3

    Görbetükör Színház: A Csillagszemü juhász

    Mérges Bergengócia Királya, mert nem tudja abbahagyni a tüsszögést. Megparancsolja, hogy az országában a legutolsó alattvaló is mondja neki: "Adj, isten egészségére!! " A Csillagszemű juhász, nem engedelmeskedik, de csak azért, hogy a katonák elvigyék őt a palotába, és így majd személyesen láthatja a szépséges királylányt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 5. szerda, 10:30

    SZABADTÉRI SZÜNIDEI SZÍNHÁZ
    Görbetükör Színi Társulat: A Csillagszemű juhász

    Esőnap: 2020. augusztus 12. szerda 10:30

    Mérges Bergengócia Királya, mert nem tudja abbahagyni a tüsszögést. Megparancsolja, hogy az országában a legutolsó alattvaló is mondja neki: "Adj, isten egészségére!! " A Csillagszemű juhász, nem engedelmeskedik, de csak azért, hogy a katonák elvigyék őt a palotába, és így majd személyesen láthatja a szépséges királylányt. A találkozáskor rögtön egymásba szeretnek. Vajon sikerül-e egy egyszerű juhásznak feleségül vennie a Király egyetlen lányát? És ki tudja-e állni a büntetést ez a szerelmes fiú, amit szigorú uralkodó rámért, mert nem mondta neki, hogy "Adj isten egészségére??!

    Szeretettel várunk benneteket, hogy nevessetek és izguljatok velünk a klasszikus mese közben.

    Előadás helyszíne: Klauzál Ház kertje (szabadtéri színház)

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016