• Program


  GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium
  3

  GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

  2018. november 9-én Geszti Péter kommunikációs reklámszakember, egész napos gyakorlati marketingszemináriumot tart marketingeseknek, és kis- és középvállalkozóknak.  több

  A GPS, azaz a Geszti Péter Special felébreszti benned a profi marketingest, és segít megérteni, mit kell tenned céljaid eléréséért. Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló esetek, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. No bullshit.

  Geszti Péter egész napos gyakorlati marketingszemináriuma a RaM Colosseumban, kis- és középvállalkozóknak, illetve mindenkinek, akit érdekel a marketing és a reklám világa, aki szeretné jobban érteni, mi minden szükséges egy-egy sikeres kommunikációs kampányhoz. A Geszti Péter Special bárkiben képes felébreszteni a profi marketingest. A neves kommunikációs szakember olyan szemléletmódot és munkamódszereket oszt meg a résztvevőkkel, amelyeket azok akár már másnap sikeresen használhatnak, miközben tudatosabb marketingmunkával teszik sikeresebbé saját vállalkozásaikat.

  Íme néhány a GPS idei témái közül:

  Mi fán terem az influencermarketing? Mennyibe kerül egy influencer és mennyit hoz? Megéri egyáltalán?   
  Mire jó a brand? Mi választja el a mezítlábas terméket a márkától? Hogyan kell ma egy márkának kinéznie?
  Hogyan érhetjük el, hogy kiváló termékünk, szolgáltatásunk, a miénken kívül mások érdeklődését is felkeltse? Hogyan kerülhetünk be a köztudatba? Miből lesz a mém, és mire jó?

  Kis pénz kis foci? Hát nem feltétlenül. Kis pénzből is lehet sikeres kampányt csinálni, ha ügyesen használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket.

  Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló sztorik, esettanulmányok, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. A Geszti Péter Special egész napos marketingszeminárium nemcsak tartalmas és hasznos, de szórakoztató programot is kínál.

   

  Ajánló


  Georges Feydeau: Bolha a fülbe bohózat három felvonásban

  Készült Maria Augusta Trapp ’The Trapp Family Singers’ elgondolása alapján  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016