• Program


    Grencso Spontaneous Chamber Ensemble

    Grencso Spontaneous Chamber Ensemble

    Idén februárban, a Grencsó Spontaneous Music Ensemble tolmácsolásában, nagysikerű, a YouTube-on élőben is közvetített koncertet hallhattak az Opus Jazz Club látogatói, illetve az eseményt a neten követők.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 3. szerda, 20:00

    A formáció nevéhez hűen mind a csapat felállását, mind a koncerten elhangzott zenét a teljes spontaneitás jellemezte, természetesen számos előzménnyel. Spontaneitás – mert a csapat abban a felállásban még soha nem lépett színpadra, s mert a résztvevő zenészek mindegyike az improvizatív zene kiemelkedő képviselője, legyen az jazz, vagy kortárs zene; illetve sok-sok előzmény, hiszen a fellépők számos korábbi projekt révén sok-sok szálon kapcsolódtak egymáshoz.

    Nincs ez másképp a mostani, ezúttal Grencsó Spontaneous Chamber Ensemble néven fellépő csapat esetében sem. A fafúvósokon játszó Grencsó mellett a különböző rézfúvósokat megszólaltató Gőz László a februári koncerten is jelen volt, míg a másik két karakteres muzsikus, Kovács Tickmayer István és Pozsár Máté is állandó zenésztársai Grencsónak, más-más formációkban – így aligha szükséges az előzményeket részletesebben taglani. A spontaneitás pedig úgyszintén garantált, hiszen így együtt még sosem hallhattuk őket. A már önmagában sem túl gyakori – két fúvós, két billentyűs – felállás nyújtotta széles hangzásbeli palettát tovább színesíti a kompozíciók és az improvizáció terén megszerzett sokéves tapasztalataik révén kialakult négy markáns zenei egyéniség találkozása.

    Közreműködik:

    Grencsó István - fafúvósok
    Gőz László - rézfúvósok
    Kovács Tickmayer István - sampler, elektronika
    Pozsár Máté - zongora

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
    Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
    Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

    Telefon
    +36 1 216 7894

    Ajánlatunk


    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016