• Program


  Aktuális előadások


  Akkor is lesz bemutató!

  A kudarc anatómiája csak egy előadásnak indult, de lassan filozófiát csinál magából. A járványügyi korlátozások ellenére a premier nem hajlandó elmaradni. Főleg nem másodszorra. A mostani lezárás ugyanis már nem akadály, csak egy körülmény. Ha pedig körülmény, akkor addig járjuk körbe, amíg lehetőséggé nem alakul. Ezért megalkottuk a lehető leghibridebb műfajt: az avantgárd cirkuszi realtime dokumentumreality-kísérletet. 
  Nem a zuhanás számít, hanem a leérkezés.

  "Reggel negyed nyolc van… khm… fél háromig fenn voltam, most meg felébredtem. S remélem, hallja ez a dolog, amit beszélek… Felébredtem, pedig még egyáltalán nem kellett volna… Fáj a bokám, és fáj a hátam. Igazából beszélni sem szeretnék, sokkal jobb lenne, ha csak úgy hallatszódnának a gondolataim. Egy újabb nap, és megint arra kelek, hogy fáj a testem."

  Az előadás a kudarcban rejlő lehetőségeket és a hozzá fűződő viszonyunkat fejtegeti az újcirkusz nyelvén. Egy 35 éves artista nő önvallomásán alapszik, egy diktafonra mondott dokumentumszövegen. A történet a fizikai és a lelki sérülések története. Egy önvallomás, egy kórkép. Az élet áldozatai vagyunk vagy önmagunké? Mindig ez a kérdés. És az, hogy miért megy az élet folyton a saját életünk ellen. Vagy lehet, hogy egyszerűen csak rossz helyen vagyunk?

  Szereplők: Kudlák Eszter, Bardóczy Ilka, Takács Lacek, Téri Gáspár, György Tibor

  Zene: Csizmás András

  Ruha: Veronika Kersztesova

  Dramaturg: Szabó-Székely Ármin
  Konzulens: Zsigó Anna
  Rendező: Téri Gáspár

  StreamTeam: Zsigó Anna, Szabó János, Ivanov Gábor Klepa, Makláry Eszter, Mikó Dávid

  Producer: SÍN Művészeti Központ

  Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Trafó  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016