• Program


    Guillaume Perret / DJ Bootsie Quartet / CAFe 2018

    Guillaume Perret / DJ Bootsie Quartet / CAFe 2018

    A francia szaxofonost és zeneszerzőt az a vágy hajtja, hogy hangszere számára új dimenziókat nyisson.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 20. szombat, 20:00

    Guillaume Perret igazi felfedező, hangkutató, aki a legkülönfélébb elektronikai eszközökkel – pedálokkal, effektekkel – felszerelkezve indul el azokon az izgalmas felfedezőutakon, melyeken természetesen a közönség is elkísérheti. Egyszerre valóságos és metaforikus jelentésű Doors EP című lemezének (2013) borítója, melyen a művészt hálóként borítják el a kábelek. Nem puszta szójáték az asszociáció: „sax machine”.
    Zenéje nem kapcsolódik egyetlen műfajhoz sem, leginkább az általa felkeltett érzelmek felől lehetne meghatározni. Muzsikája innovatív keveréke a modern jazznek, a funkynak, melyben akár még egy fémesen felsikító gitár is megszólalhat. Guillaume Perret zenei hibridjei bámulatba ejtenek, hol nyugtalanító, hol pedig varázslatos képeket és érzéseket hívnak elő.

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

    Ajánló


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016