• Program


    Guppi
    4

    Guppi

    Szigarjev komédiájában semmi sem az, aminek elsőre látszik. A darab az asszertivitás hiányáról, a manipulációról és a hitről szól, időnként abszurdba hajló humorral, fordulatokban gazdagon.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 14. vasárnap, 19:00

    Vaszilij Szigarjev: Guppi
    komédia egy felvonásban (kb. 90 perc)
    A Karaván Színház előadása

    Fordította: Radnai Annamária

    A guppi egy díszhal, egy igénytelen állat, ami bármilyen környezethez képes alkalmazkodni. Éppen úgy, ahogyan Tamara, ennek az abszurditásig mulatságos komédiának a főhősnője, aki hosszú évek házassága után egy nap egy idegen férfit visz haza. Hirtelen kialakul egy szerelmi háromszög, ám Szigarjev komédiájában semmi sem az, aminek elsőre látszik. A darab az asszertivitás hiányáról, a manipulációról és a hitről szól, időnként abszurdba hajló humorral, fordulatokban gazdagon.

    Szereplők:
    Nyári Szilvia
    Pál András
    Nyári Oszkár

    Zenei közreműködők:
    Balogh Kálmán, Baranyi Zoltán, Kovács Antal Máté, Barity Zoran (felvételről)

    Alkotók:
    Jelmez: Kiss Julcsi
    Díszlet: Nyári Oszkár, Szalai József
    Világítástervező: Kalóz István
    Hang: Borovics Tamás
    Rendezőasszisztens: Ádám Dorottya
    Rendező: Tóth Géza

    Ajánlatunk


    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016