• Program


  Gyakori kérdések

  Gyakori kérdések

  Az Affér Színház összegyűjtötte a leg-szívszorítóbb és leg-agyrohasztóbb kérdéseket, és megkísérli kinyomozni a mögöttük húzódó emberi és embertelen történeteket. Valamint azt, hogy az internetezők miért nem a családjukhoz és barátaikhoz fordulnak az őket foglalkoztató problémákkal. Tényleg már csak online tudunk beszélgetni?

  Gyakori kérdések

  Ciki, ha dagadt a barátnőm? Magyarországot is fenyegetik a migránsok által terjesztett vírusok? Lehet egyedül táncházba menni? Hány évet kaphat a csöves, ha betör a nyaralómba? Hogyan lehet vérfarkassá változni? Vajon induljak az X-Faktorban? Csak néhány a fontos kérdések közül, melyeket felebarátaink anonim módon, internetes fórumokon tettek fel. Az Affér Színház összegyűjtötte a leg-szívszorítóbb és leg-agyrohasztóbb kérdéseket, és megkísérli kinyomozni a mögöttük húzódó emberi és embertelen történeteket. Valamint azt, hogy az internetezők miért nem a családjukhoz és barátaikhoz fordulnak az őket foglalkoztató problémákkal. Tényleg már csak online tudunk beszélgetni?


  Szereplők:
  Dömök Edina
  Kőszegi Judit
  Oláh Dóra
  Lovas Dániel
  Boros Ádám

  A színészek improvizációi segítségével írta: Seres Lili Hanna, Vucsics Virág és Kónya Klára.
  A kérdéseket és válaszokat az eredeti, interneten talált formájukban illesztették a darabba az alkotók.

  Arculat: Svajer László
  Rendezőasszisztens: Vucsics Virág

  Rendező: Kónya Klára

  Ajánló


  Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

  A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő…

  Is­me­rős a tör­té­net. Az el­du­gott kis falu nincs­te­len lakói szebb élet­ről áb­rán­doz­nak. A…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016