• Program


    Gyakran ismételt kérdések
    2

    Gyakran ismételt kérdések

    Kanyargós beszélgetésfolyam, ami azonban valós interjúkból lett összegyúrva. A két színész Gobbi Hilda és Őze Lajos bőrébe bújik – végül mégis saját magukról beszélnek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 18:00

    GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
    (interjúszínház)
    Faq Színház

    Mi jut eszedbe, ha meghallod Gobbi Hilda vagy Őze Lajos nevét? Volt szerencséd színpadon vagy filmen látni egy-egy lenyűgöző alakításukat? Esetleg vásároltál téglajegyet, hogy felépülhessen az új Nemzeti Színház? Vagy fogalmad sincs, kik ők, de érdekel a színház, és az is, hogy érzik magukat, miben hasonlítanak és miben különböznek tőlük azok a fiatal színészek, akik a kortársaid, és most próbálnak boldogulni a pályán? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, gyere el, nézd meg az előadást, és ha maradnak kérdéseid, szegezd az alkotóknak!

    Szereplők
    MARTINKOVICS MÁTÉ
    MESSAOUDI EMINA

    Az előadás hossza 1 óra, szünet nélkül.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016