• Program


    Gyenyisz és Vlagyiszlav Kozsuhin - A zongora kétszer 2022

    Gyenyisz és Vlagyiszlav Kozsuhin - A zongora kétszer 2022

    Gyenisz Kozsuhin 2010 végén Kocsis Zoltán meghívásának eleget téve mutatkozott be a hazai koncertlátogató közönség előtt, és azóta is visszatérő vendége a magyar pódiumoknak. A sikert sikerre halmozó zongoraművész nemzetközi karrierjét 2010-ben a brüsszeli Erzsébet királyné versenyen aratott győzelme indította el, játéka világszerte elismerő jelzők használatára ragadtatja a zenekritikusokat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 5. szombat, 19:30

    Arenszkij: 2. szvit két zongorára, op. 23 („Silhouettes”)
    Szviridov: Hóvihar (Gyenyisz Kozsuhin átirata)
    SZÜNET

    Sosztakovics: Concertino két zongorára, op. 94
    Stravinsky: Petruska (a szerző átirata)

    Gyenyisz Kozsuhin, Vlagyiszlav Kozsuhin (zongora)

    Gyenisz Kozsuhin 2010 végén Kocsis Zoltán meghívásának eleget téve mutatkozott be a hazai koncertlátogató közönség előtt, és azóta is visszatérő vendége a magyar pódiumoknak. A sikert sikerre halmozó zongoraművész nemzetközi karrierjét 2010-ben a brüsszeli Erzsébet királyné versenyen aratott győzelme indította el, játéka világszerte elismerő jelzők használatára ragadtatja a zenekritikusokat. Öccse, Vlagyiszlav pályája hasonlóan ígéretesen ível fölfelé, a fiatal művész számos nemzetközi verseny díját érdemelte ki és reprezentatív fellépéseket tudhat maga mögött. Bár rég megcáfolt az a gondolat, hogy egy bizonyos nemzet zenéjének interpretálására az adott nemzet sarja egyedül az igazán avatott, a zongorista testvérpár orosz estje mégis különleges és hiteles interpretációval kecsegtet, mély érzelmekben gazdag és technikai bravúrral bőven megfűszerezett élményeket ígér. A programban Sosztakovics és Stravinszky remekművei mellett helyet kapott Georgij Szviridov (1915–1998) Puskin nyomán írt Hóvihar (1975) című szvitje, valamint Anton Arenszkij (1861–1906) romantikus portrékat hangokba foglaló 2. szvitje (1892) is.
    RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

     

    Ajánlatunk


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016