• Program


    GYERMEKNAP - HALÁSZ JUDIT: CSIRIBIRI KONCERT + MEGLEPETÉS
    4

    GYERMEKNAP - HALÁSZ JUDIT: CSIRIBIRI KONCERT + MEGLEPETÉS

    A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. május 29. szombat, 15:00

    A legújabb kormányrendelet értelmében 500 fő alatti rendezvényen NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BEMUTATÁSA!

    A maszk viselete kötelező, amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal! 3 év alatt ingyenes a rendezvényen való részvétel.Jegyek a helyszínen is vásárolhatók.    


    K „CSIRIBIRI”
    HALÁSZ JUDIT ELŐADÁSA

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

    18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A „Csirbiri” koncerten a  filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze  „Kezdődhet a mulatság” cimmel.

    Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

    A gyerekek  - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, - a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016