• Program


    Gyermekszínház - Szépség és a Szörnyeteg

    Gyermekszínház - Szépség és a Szörnyeteg

    A V.S.G Táncszínház előadása a "Gyermekszínház" c. sorozatunkban kerül bemutatásra.
    A minden eddiginél látványosabb darab nem szakít a hagyományokkal, azaz ismét klasszikus zenei aláfestést kínál az izgalmakkal és sok humorral teli, narrációval is kísért, egy felvonásos meseelőadáshoz.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 14:00

    Az elsőre talán félélmetes szörny karakter az őt egyre inkább megszerető Belle "tükrében" előbb kissé talán sajnálható, majd később egyre inkább egy megszerethető lénnyé változik.

    Az előadás semmiképpen sem félelmetes, hanem csakis izgalmas, az izgalmak mellett pedig rengeteg humorral meséli el a mind a fiúknak, mind pedig a lányoknak sok titkot és élményt tartogató közismert történetet.

    A rövid de ízes átvezető narrációk, az Egyesült Államokból érkezett maszkok és a színházi jelmezek, a látványos háttérvetítéses díszletek és a klasszikus zenei aláfestés valódi nagyszínházi élményt ígér.

    Belle: Vincze Renáta
    Gonosz nővér/Óra: Annus Beáta
    Apa/Gyertyatartó/herceg: Kerekes Patrik
    Gaston/Szörnyeteg: Vass Sándor Gergely

    Stylist: Kovács Tímea
    Díszlet: Szabó Csaba
    Háttéranimáció és világításterv: Kiss Imre
    A rendező/koreográfus asszisztense: Annus Beáta

    Rendezte és koreografálta: Vass Sándor Gergely
    VSG produkció 2019.

    Ajánlatunk


    vígjáték két részben

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

    Ajánló


    Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc…

    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016