• Program


    György Ádám

    György Ádám

    György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. február 2-án a Zeneakadémián ad szólóestet.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 2. szerda, 19:30

    György Ádám

    2022. február 2. (szerda), 19.30, Zeneakadémia

     

    György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. február 2-án a Zeneakadémián ad szólóestet. 

    A New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság megnyitóján Chopin Vihar etűdjét játszotta, amit több mint 300 millióan kísértek figyelemmel a televízió képernyője előtt világszerte. A Liszt Ferenc-díjas és Steinway művész 25 évesen alapította meg saját iskoláját a György Ádám Kastélyakadémiát, ami mára a világ egyik vezető tehetséggondozó akadémiájává nőtte ki magát. 

    György Ádám a számára kedves klasszikus művek mellett saját, minimalista szerzeményeivel meséli el történeteit a színpadon, többmilliós követő táborával a közösségi médiában a világ legnépszerűbb klasszikus művésze. Egy igazi világsztár, akit elmondása szerint a történetmesélés a hangszerén keresztül tesz boldoggá. 

    A világjárvány kirobbanása előtt néhány nappal 2020 márciusában a Carnegie Hallban adott nagysikerű telt házas koncertet, így csaknem kétéves szünet után hallhatja őt újra a közönség szólóesten. A műsorban saját improvizációi (Egy Nap New Yorkban), valamint Liszt Ferenc h-moll szonátája szerepelnek.

     

    *Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016