• Program


    Győri Filharmonikus Zenekar: Az új világból

    Győri Filharmonikus Zenekar: Az új világból

    A Győri Filharmonikus Zenekar dunaszerdahelyi hangversenyének műsorában a 19. és 20. század zenekari zenéjének népszerű alkotásai szerepelnek.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 10. kedd, 19:00

    Az estet az operairodalom egyik, ha nem a legtöbbet játszott remekműve, a Carmen örökzöld dallamaiból összeállított szvit indítja, majd Ravel a zenekari hangszerelés magasiskoláját nyújtó, Ida Rubinstein megrendelésére készült, megunhatatlan Boleróját hallhatja a közönség. A szünet után Antonin Dvořák legismertebb szimfonikus műve, a mester amerikai éveinek emlékeit hangokba foglaló 9. „Az új világból” szimfónia csendül fel Kovács László vezényletével.

    Műsor:

    G. Bizet: Carmen - szvit                         
    M. Ravel: Bolero                            
    A. Dvořák: IX. (e-moll) szimfónia, op. 95, „Az új világból”         

    Vezényel: Kovács László

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

    Ajánló


    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016