• Program


    Hajdu Klára Quartet

    Hajdu Klára Quartet

    Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára, akit a jazzma.hu magyar jazz portál olvasói 2018-ban újra az év énekesnőjének választották. Énekelt már többek között New Yorkban, Ottawában, Torontóban, Oslóban, Párizsban, Londonban, Glasgow-ban, Rómában, és még hoszan folytathatnánk a sort.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 29. csütörtök, 20:00

    Saját quartetjét 10 éve alapította. Eddig két lemezük jelent meg, melyeket mind a szakma, mind a közönség rajongó elismeréssel fogadott. Dalaikat a magyar jazz csatornák mellett már holland és német országos rádiók is műsorukra tűzték. 2013-ban jelent meg első albumuk Come with me címmel, rajta saját szerzemények mellett kortárs jazz darabok, örökzöldek és népdalok feldolgozásaival. 2015-ben mutatták be teltház előtt Plays Standards Dedicated to Chet Baker című lemezüket, amellyel a legendás jazztrombitás emlékének adóznak. A korongon Chet Baker kompozícióit, és az általa híressé lett jazz standardeket dolgozták fel saját stílusukban a nagyszerű hazai trombitás, Fekete-Kovács Kornél közreműködésével. A szakma "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölte az albumot 2017 elején. 2019 azzal hozott megújulást a quartet életébe, hogy a zongorista posztját idéntől a nagyszerű Cseke Gábor foglalja el a zenekarban.

    Klárára dalszerzőként is felfigyelt a szakma, hiszen You're Gonna Rise című legújabb szerzeményét, amelyet Szakonyi Milánnal hangszerelt, a Dal 2019 szakmai zsűrije a 416 nevezett dal közül beválogatta a legjobb 30 dal közé.

    Közreműködik:

        Hajdu Klára - ének
        Cseke Gábor - zongora
        Soós Márton - nagybőgő
        Hoff Marcell - dob

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

    A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016