• Program


    Halász Judit koncert

    Halász Judit koncert

    A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Estig sorolhatnánk, hogy miért is szeretjük az Ő zenéjét… Dalaiból sok ezer koncertet adott Magyarországon. A gyerekek megválasztották (Magyarországon elsőként) a lengyel gyerekek által alapított Mosoly-Rend Lovagjának, amelyet elsők között II. János Pál pápa is megkapott.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 27. szombat, 11:00

    A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő lesz a KMO vendége november 27-én.

    A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Estig sorolhatnánk, hogy miért is szeretjük az Ő zenéjét… Dalaiból sok ezer koncertet adott Magyarországon. A gyerekek megválasztották (Magyarországon elsőként) a lengyel gyerekek által alapított Mosoly-Rend Lovagjának, amelyet elsők között II. János Pál pápa is megkapott. A koncert 11 órakor kezdődik a KMO Művelődési Központban.

    Figyelem! 2 éves kor alatti gyermeknek (ölbe véve) a koncert ingyenes.

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

    Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016