• Program


    Halász Judit koncert

    Halász Judit koncert

    A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő gyermekkoncertjével látogat el a KMO-ba, november 19-én.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 19. szombat, 11:00

    Halász Judit koncert

    A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Estig sorolhatnánk, hogy miért is szeretjük az Ő zenéjét… Dalaiból sok ezer koncertet adott Magyarországon. A gyerekek megválasztották (Magyarországon elsőként) a lengyel gyerekek által alapított Mosoly-Rend Lovagjának, amelyet elsők között II. János Pál pápa is megkapott. A koncert 11 órakor kezdődik a KMO Művelődési Központ és Könyvtárban.

    Ajánlatunk


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016