• Program


    HalluciNation
    3

    HalluciNation

    Foundry Dance Theatre: HalluciNation

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 12. szombat, 19:00

    állat-állat...álmok, vágyak...állatias, primitív állapotok...rítus...mélyen hangolt, evolúciós mozgatórugók...abdomen...félelmeink, szükségleteink, vágyaink...ember-állat...elveszik a ráció...helyet kap az impulzus, az intuíció...a gátak széthasadnak...a lélek eltusolt színei megjelennek...ember-ember...transzállapot...

     

    Fundák Kristóf és Fundák-Kaszai Lili országosan, valamint határainkon túl is nagy elismertségnek örvendő koreográfusok. A hazai néptánc művészet legjelentősebb kortárs alkotói pályájuk céljaként tűzték ki, hogy az autentikus néptánc színpadra vitelén túl, a néptánc adta formanyelvet átfogalmazva szóljanak a jelenkor emberéhez. Következésképpen nem csupán műsoraik technikai megvalósítása előremutató, hanem az előadások alapgondolatai is olyan témák köré épülnek, melyek jelentősen meghatározzák a hétköznapi ember életét.

    Az alkotó páros által létrehozott Foundry Dance Theatre célja, hogy egy közösségben lehetőséget teremtsen a különböző ötletekből és nézőpontokból ébredő gondolatok megszületésének, olyan kollektív matériát hozva létre, melynek forrása a különbözőségből fakad.

    A társulat ars poeticája a közös alkotás, a gondolatok öntödében történő nemesítése és összeolvasztása, melyek formába öntéséhez a Kárpát-medencében megtalálható anyanyelvi mozgáskincsre támaszkodnak.

     

    Alkotók, közreműködők, fellépők:

    Táncosok

    Alejandra Brum

    Amstrong Laura

    Balogh János

    Bollók Ákos

    Fundák Kristóf

    Pigniczky Keve

    Scharek Nóra

    Zeneszerző, recording, mastering: Barcza Gergely Szcenika (színházi körülmények esetén): Papp Kornél

    Díszlet: Fehér Luca Kata

    Jelmez: Tringer Bea, Varjú Ági, Ziegler Katalin

    Rendező aszisztens, művészeti munkatárs: Fundák-Kaszai Lili

    Rendező, koreográfus: Fundák Kristóf

    Mentor: Szögi Csaba

     

     

    Ajánlatunk


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    Ajánló


    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016