• Program


    Hangvilla-díj 2022 - Gálakoncert

    Hangvilla-díj 2022 - Gálakoncert

    A Hangvilla-díj hivatalos átadására 2023. január 14-én szombaton 19 órakor kerül sor a Hangvilla Nagytermében. Az esten Cserta Balázs különböző műfajokban és formációkban mutatja meg sokoldalú tehetségét, valamint fellép a Budapest Ragtime Band.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 14. szombat, 19:00

    Hangvilla-díj 2022 - Gálakoncert

    A Hangvilla idén harmadik alkalommal díjazza a hazai könnyűzenei élet egy kimagasló, sokszínű és elkötelezett fiatal előadóművészét. A 2022-es Hangvilla-díjat az egyik legfoglalkoztatottabb és legsokoldalúbb session zenész, Cserta Balázs veheti át.

    Cserta Balázst számtalan formációban hallhatta már a közönség: pop, jazz, kortárs és autentikus népzenei formációk tagjaként is. Színpadra lépett többek között Szirtes Edina Mókussal, Rúzsa Magdival, Bíró Eszterrel, Gájer Bálinttal, Geszti Péterrel, a Jazz+Azzal, Palya Beával és Szvorák Katalinnal. Számtalan lemezfelvétel és színházi alkalmazott zene közreműködője volt már, legyen szó bármilyen fafúvós hangszerről. Emellett számos táncszínházi és prózai előadás, valamint hangfelvétel zenei rendezője és vezetője. 2007 óra tagja a Modern Art Orchestrának, amely a kortárs magyar jazz és jazz nagyzenekarra íródott kortárs klasszikus zenei darabok bemutatására specializálódott.

    Ajánlatunk


    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016