• Program


    Három az egyben családi délelőtt
    2

    Három az egyben családi délelőtt

    Bábelőadás 10-10.45-ig, utána a gyerekeknek játszóház, a szülőknek pedig 11.00-től előadást tart Vida Ágnes pszichológus

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 6. szombat, 10:00

    Három az egyben családi délelőtt

    10.00 Aranyszamár Bábszínház: VACKOR
    kesztyűs játék négy kézre
    Ajánlott 4 éves kortól

    Vackor, a piszén pisze kölyökmackó kalandos története az iskolában kezdődik, ahol nem érzi jól magát. Az osztálytársai csak ritkán barátkoznak vele, és szegény gyakran ügyetlenkedik az órákon. Egy nap, mikor egyedül ücsörög a teremben, míg társai az udvaron fogócskáznak, kiszagolja, hogy a padtársa nagymamája vajas-mézes kiflit csomagolt az unokájának tízóraira. Vackor sajnos nem bír ellenállni a kísértésnek, és fölfalja az uzsonnás dobozból az összes finomságot. A finom falatok után igazi dőzsölésbe kezd: mind egy szálig megeszi a társainak csomagolt szendvicseket, gyümölcsöket. Mikor észbe kap, már késő. Hogy hogyan oldódik meg a kis mackó élete, milyen izgalmas kalandokba keveredik útja során, megtudhatjátok, ha megnézitek az Aranyszamár Bábszínház előadását.

    Kormos István verses meséi nyomán írta: Szántó Viktória
    Tervező kivitelező: Nagy Kovács Géza, Szíjártó Éva

    Játsszák: Baranyai Anita és Érsek-Csanádi Gyöngyi

    Zeneszerző: Bogárdi Aliz
    Rendező: Sramó Gábor

    11.00 Vida Ágnes pszichológus előadása: Képernyők, kütyük – Mikor és mennyit használja őket a gyerek?
    Közben a gyerekeknek játszóház

    Az elmúlt években rengeteg vitát generált a szülők és a szakemberek körében is, mennyit és hogyan használják a gyerekek a képernyőket. Vajon melyik életkorban milyen hatással van a gyerekek fejlődésére? Engedjük-e az egészen kicsiket a képernyők elé? Mi a WHO ajánlása, és mit mondanak a legújabb kutatások a képernyők gyerekekre gyakorolt hatásáról? Virtuális világ és valóság: éreznek-e a gyerekek különbséget a kettő között? Milyen képernyő-használati módok vannak, és mi a különbség közöttük? Hogyan tanítsunk a gyerekeknek mértéket a digitális eszközök használatában? Honnan tudhatjuk, ha a gyermekünk függővé vált, és hogyan segíthetünk rajta? Hogyan óvjuk meg a gyerekeket a digitális világ ártalmaitól?

    A kedvezményes jegyeket csak a jegypénztárban lehet megvenni.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    Ajánló


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016