• Program


  Hauszmann-sztori - Tárlat - KÖN napok - Regisztrációs jegy

  Hauszmann-sztori - Tárlat - KÖN napok - Regisztrációs jegy

  Egy nagyszerű építésznek, Hauszmann Alajosnak és élete fő művének állít emléket a Budavári Palota A épületében megtekinthető kiállítás. Megismerheti, hogy Hauszmann Alajos hogyan építette át a Budavári Palotát és környezetét a századfordulón, és betekintést nyerhet abba is, hogy több évtizednyi pusztulás után most miként születik újjá a Budavári Palotanegyed.

  A kiállítás termeiben egy olyan már-már elfeledett, de világraszóló történet elevenedik meg előttünk, melynek részesei voltak nagyszüleink, szüleink és részesei vagyunk mi magunk is. Részesei vagyunk mi is, hiszen a történet egyik legizgalmasabb epizódja itt és most, a szemünk előtt játszódik.

  S hogy miről mesél egy-egy épület? A Hauszmann-sztori című kiállításunk, erre a kérdésre is választ ad. A fejlesztéseket bemutató teremben körültekintve megismerheti az épületek múltját, jelenét és a Budavári Palotanegyed megújításának terveit is.

  Helyszín: 1014 Budapest, Budavári Palota A épülete

  Időtartam: 45 perc

  Ajánló


  Az opera Rodolfo és Mimi szerelmének megrázó története. Rodolfo, aki egy hideg padlásszobában…

  A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház legújabb bemutatójához Dániel András különleges hangvételű kufli-meséiből…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016