• Program


    HAVASI Pure Piano

    HAVASI Pure Piano

    Az este lebilincselő koncertélményt ígér, ahol a néző egy személyben találkozik egy elmélyült zeneszerzővel és egy virtuóz előadóművésszel!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 6. kedd, 20:00

    24. Zsidó Kulturális Fesztivál
    2022. szeptember 4-12.

    HAVASI Pure Piano

    Havasi Balázs a Pure Piano című koncertjén megmutatja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen művész és egyetlen zongora ahhoz, hogy a közönséget meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa. A művész huszonhárom telt házas Budapest Aréna koncert után ezúttal szóló zongoraesttel mutatkozik be a Dohány utcai zsinagógában.

    A koncert középpontjában a művész és a hangszere állnak: a zeneszerető közönség részese lehet annak az egyedülálló hangzásnak és atmoszférának, amivel a hangversenyzongora és Havasi egyedi játéka megtölti a színpadot. A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt be is avatja hallgatóságát a művek keletkezésének hátterébe és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe, így még bensőségesebb hangulatot teremt a nézőtéren.

    * Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
    * Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    Ajánlatunk


    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016