• Program


  Hayato Sumino (zongora)

  Hayato Sumino (zongora)

  Hayato Sumino igazi világsztár a zongoraművészek világában. A 2021-es Varsói Nemzetközi Chopin verseny elődöntőse.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: június 25. szombat, 19:30

  Műsor:

  W. A. Mozart: g-moll szimfónia K. 550

  S. Rachmanyinov: II. zongoraverseny

  Vezényel: Cser Ádám

   

  Hayato Sumino igazi világsztár a zongoraművészek világában. A 2021-es Varsói Nemzetközi Chopin verseny elődöntőse. Korábban a Lyoni Nemzetközi Zongoraversenyen 3., a japán PTNA és az Ázsia Nemzetközi Zongoraversenyeken pedig 1. díjat nyert.

  „Cateen” nevű YouTube csatornája egymillió követővel és százmilliós megtekintéssel rendelkezik. Itt a klasszikus repertoár mellett saját műveit és improvizációit is játssza.

  Több neves zenekarral lépett fel világszerte. Hazájában a Yomiuri Nippon, a Kansai és a Japán Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Európában a hamburgi és a brassói Nemzeti Filharmonikus Zenekar is szólistájának választotta.

  Tanulmányait Jean-Marc Luisada, Katsuko Kaneko és Tomoaki Yoshida kezei alatt végezte.

  A Tokiói Egyetemen információs és technológiai tudományokból is diplomázott 2020-ban elnöki kitüntetéssel. 2018-tól a zenei információs áramlás területén végzett kutatást a párizsi Institut de Recherche et Coordination Acoustique/Music (IRCAM) intézményben.

  Fellépett többek között Párizsban, Bécsben és Lengyelországban. Japánban 9 koncertes körutat adott 2022 elején, ahol Chopin, Gershwin darabjai mellett saját műveit is játszotta.

  2021 óta Steinway művész és a Casio elektronikus zenei nagykövete. Az új generáció klasszikus zenei alakja, aki szenvedélyesen képez hidat a hagyományok ápolása és a progresszív útkeresés között.

  ***

  The semi-finalist in the 18th Chopin Piano Competition in 2021. Won at the Lyon Piano Competition (third prize), the PTNA Piano Competition in Japan (first prize) and the Asian International Chopin Piano Competition (gold medal).

  Has also renowned on YouTube in the name of “Cateen”, playing not only classical pieces but his own compositions, arrangements, and improvisations on his YouTube channel which has 1 million subscribers and has reached 100 million views from all over the world.

  Has performed with Symphoniker Hamburg, Yomiuri Nippon Symphony Orchestra, Tokyo Philharmonic Orchestra, Japan Philharmonic Orchestra, Kansai Philharmonic Orchestra, National Brasov Philharmonic Orchestra and so on.

  Has studied under Jean-Marc Luisada, Katsuko Kaneko, Tomoaki Yoshida.

  Graduated graduate school of Information science and technology of Tokyo University in March, 2020 with honours, receiving the President’s Award. Engaged in research of music information processing at Institut de Recherche et Coordination Acoustique/Musique (IRCAM) for half a year from September, 2018.

  Had given recitals in Paris, Vienna, Poland and many cities in Japan.

  In 2022, had a recital tour in Japan (9 places, around 15000 people), played Chopin, Gershwin and his own composition.

  From 2021, being Steinway artist and CASIO Electronic musical instrument ambassador. Gathering attention as a new era of pianist who is passionate on classical music but also keeps challenging for various genres of music.

  Ajánlatunk


  Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

  A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje alapján.

  A Magna Cum Laude zenekar 1999 nyarán Mezőtúron alakult. Egy hónapon át tartó huzamosabb próbaidőszakot követően a zenekar egy országos tehetségkutatón mérette meg magát. A versenyt a zenekar megnyerte. Három nap alatt elkészült az első négy számot tartalmazó demó felvétel, melyet egy féléves keresés után eljuttattak a nagyobb kiadókhoz.

  Ajánló


  „A legenda színháza, a bűvölet varázsa, a tánc csodája, a szépség bája, a tűz ragyogása: a NOX.” Gigakoncerten éled újjá…

  A Budapest Bár zenekar minden nyarat méltóképp zár egy hatalmas nyárzáró koncerttel a Margitszigeten.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016