• Program


    HÁZASSÁGI LECKÉK KÖZÉPHALADÓKNAK 2 - színdarab egy részben - a Centrál Színház előadása

    HÁZASSÁGI LECKÉK KÖZÉPHALADÓKNAK 2 - színdarab egy részben - a Centrál Színház előadása

    Balsai Móni, Stohl András, Kovács Patrícia, Schmied Zoltán már kezdőknek és haladóknak is adnak házassági leckéket. Kedvenc hazudozónk, Michel bajban van: felesége, Laurence ugyanis botrányt készül csapni, mivel meglátja az utcán a baráti házaspár férfi tagját amint egy idegen nővel csókolózik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 12. hétfő, 20:30

    Florian Zeller: Házassági leckék középhaladóknak 2.

    A Centrál Színház teltházakat vonzó, forró párkapcsolati komédiája folytatódik Debrecenben.

    Balsai Móni, Stohl András, Kovács Patrícia, Schmied Zoltán már kezdőknek és haladóknak is adnak házassági leckéket. Kedvenc hazudozónk, Michel bajban van: felesége, Laurence ugyanis botrányt készül csapni, mivel meglátja az utcán a baráti házaspár férfi tagját amint egy idegen nővel csókolózik. Michel a kegyes hazugság mellett érvel. Nehezíti a helyzetet, hogy a két házaspár aznap együtt vacsorázik, így a katasztrófa borítékolható.
    A Centrál Színház könnyed és frivol előadását mindenkinek ajánljuk: simliseknek és őszintéknek, férfiak és nőknek, azoknak, akik látták az előző részt, és azoknak is, akik nem…

    “Puskás nagyon ért ahhoz, hogy látszólagos könnyedségek tartalommal telítődjenek meg… Finoman ízletes ostyába csomagolja a keserű pirulát.” (Népszava)

    Szereplők:

    Michel – STOHL ANDRÁS

    Laurence – BALSAI MÓNI

    Alice – KOVÁCS PATRÍCIA

    Paul – SCHMIED ZOLTÁN

    Rendező: PUSKÁS TAMÁS

    Az előadást 15 év feletti nézőinknek ajánljuk.

    A Nagyerdei Szabadtéri Játékok programjait vendégeink védettségi igazolvánnyal és személyi azonosságot igazoló okmánnyal, 16 éven aluliak esetében pedig ugyanezen dokumentumokkal rendelkező kísérővel látogathatják. Természetesen a digitális védettségi igazolványt is elfogadjuk, a személyi azonosságot igazoló okmánnyal együtt.

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016