• Program


    Házhoz megy a Zenede II.- zenetörténeti előadás diákoknak

    Házhoz megy a Zenede II.- zenetörténeti előadás diákoknak

    Házhoz megy a Zenede II.
    előadás diákoknak

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 15. hétfő, 14:00

    A Házhoz megy a Zenede zenetörténeti előadássorozat célja, hogy bemutassa az általános iskolákban és a középiskolákban tanuló diákoknak a könnyűzene fejlődését az 1920-as évektől napjainkig.
    Az előadás az elmúlt hat évben, tavaly tavasszal Gyulán is nagy sikerrel a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutatta be a (blues, swing, beat, soul, rock, pop) zenei stílusok érintésével.

    A Zenede II. tematikus sorozat a rockzene hazai és nemzetközi megteremtőit mutatja be. Jimi Hendrix-Radics Béla, Illés, Metró, Omega, Hobó Blues Band, AC/DC, Rolling Stones, Emerson, Lake & Palmer, The Doors, Tankcsapda és még számos ikonikus zenekar és rockzenész muzsikája elevenedik meg az új generáció számára. Az előadás célja emléket állítani a zenei nagyságoknak és ösztönözni a gyermekeket a hangszeren játszásra.

    A legendás rocktörténeti személyiségeket Baricz Gergő énekhangjával és Nagy Zoltán gitárjátékával idézzük meg a fiatalok számára. A ritmusszekciót Megyaszay István és Bordás József alkotják.

    Ajánlatunk


    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

    Ajánló


    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016