• Program


    Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: Pálinkás Gergely és zenekara

    Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: Pálinkás Gergely és zenekara

    Pálinkás Gergely gitáros a dallamos jazz egyik legeredetibb hazai képviselője. Gitártechnikája különleges, hiszen nem használ pengetőt. Egyujjas, körömmel történő pengetése különleges játékot és hangzást eredményez.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 7. péntek, 19:30

    Gergely 1969-ben született Vácott. Zenei tanulmányait hat éves korában kezdte szülővárosának zenei általános iskolájában. 12 éves koráig klasszikus zenét és hegedülni tanult. 16 évesen, autodidakta módon ismerkedett meg a gitárral és a könnyűzenével.

    Elkötelezett híve a jazz, ezen belül is a smooth jazz zenei műfajnak, zenekarával a budapesti és vidéki jazz színpadok rendszeres vendége.

    Pálinkás Gergelynek eddig két szólólemeze jelent meg: First Time (2016) és Boundaries (2017) címmel, mindkettő a Beagle Beat Records gondozásában. Az albumokon mások mellett olyan neves hazai muzsikusok működnek közre, mint Szendőfi Péter és Dörnyei Gábor dobos, Szappanos György basszusgitáros, Nagy Gergely “GERO” billentyűs, valamint Micheller Myrtill és Czerovszky Heni énekesnők.

    Virtuóz gitárjáték, smoothjazz, latin jazz, funky muzsika!

    Pálinkás Gergely – gitár
    Nagy Gergely „Gero“ – billentyűs hangszerek
    Szappanos György – basszusgitár
    Nagy Zsolt – dobok

     

    Ajánlatunk


    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016