• Program


    Heinrich von Kleist: AMPHITRYON

    Heinrich von Kleist: AMPHITRYON

    Heinrich von Kleist: AMPHITRYON
    Vígjáték Molière nyomán
    Fordította: Forgách András

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 25. kedd, 20:00

    Amphytrion, a thébai hadvezér és felesége, Alkméné fülig szerelmesek egymásba. De mi történik, ha a háborúból hazatérő férjet azzal fogadja párás tekintetű asszonya, hogy az elmúlt éjszaka volt élete legcsodálatosabb együttléte – Amphytrionnal. Hogy kivel?

    A kérdés jogosnak tűnik, hiszen Amphytrion hónapok óta nem járt otthon. Alkméné viszont a hűség mintaképe, meg van róla győződve, hogy Amphytrionnal töltötte az éjszakát. Vagy legalábbis olyasvalakivel, aki a megszólalásig hasonlít rá… Akkor ez megcsalás? Minden, ami biztosnak tűnt, egy csapásra bizonytalanná válik.

    Ez van, ha egy isten szemet vet egy földi asszonyra. Trükközik, csal és hazudik a szerelemért. Nahát, egészen mint egy ember.

    Heinrich von Kleist pergő tempójú vígjátékában lehetetlen helyzetbe kerül isten és ember, komikus helyzetek során igyekszik bizonygatni ki-ki a maga igazát, és közben akaratlan is rákényszerül, hogy számot vessen önmagával.

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016