• Program


    Hello WMN! - Kérem, vigyázzanak, a kapuk záródnak! – Mit kezdesz magaddal az életed közepén?

    Hello WMN! - Kérem, vigyázzanak, a kapuk záródnak! – Mit kezdesz magaddal az életed közepén?

    Hello, WMN!
    Élet. Kult. Ember – Élőben a színpadon!
    Rendhagyó beszélgetős este a WMN alkotóival és meghívott vendégeikkel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 24. kedd, 19:00

    Hello WMN!
    Téma:
    Kérem, vigyázzanak, a kapuk záródnak! – Mit kezdesz magaddal az életed közepén?

    Moderátor: Gyárfás Dorka, a WMN újságírója

    Beszélgetőtársak:
    Bereczki Zoltán színész
    Epres Panni modell
    Lovasi András zenész
    Oltai Kata művészettörténész
    Szalay Ágnes pszichológus

    A műsorról:
    Egy nap felkelsz, kikászálódsz az ágyból, megfőzöd a kávédat, megiszod, elbotorkálsz a fürdőszobába, megpillantod magad a tükörben… és hirtelen nem ismered föl azt, aki szembenéz veled. Nem erre emlékeztél. Nem erre a kicsit fáradt, ráncosodó, karikás szemű, enyhén pocakos és/vagy megereszkedett mellű, gondterhelt fazonra.
    Ki ez? Kivé lettél? Hová jutottál? Hová tartasz? Úgy élsz, ahogy és akivel szeretnél? Elérted azt, amit akartál? Nem kellene-e boldogabbnak, de minimum elégedettebbnek lenned?

    Hadd tippeljük meg az életkorodat: 40 és 50 között vagy. Az életed közepén.

    Brit tudósok szerint minden ötödik ember (a WMN tudósai szerint tízből minimum nyolc) átéli azt a szorongással és kemény önvizsgálattal teli… mondjuk így: tünetegyüttest, amit életközepi válságnak nevezünk. Akkortájt, amikor a gyerekeiden és a szüleiden egyszerre veszed észre az idő múlását, felfedezed, hogy te sem vagy kivétel: ha ők öregszenek, akkor minden bizonnyal TE is.

    Depresszió vagy új lendület, javak halmozása vagy karrierváltás, futó viszonyok vagy egymás felé fordulás, menés vagy maradás, a szülői minták csontosodása vagy átírása… megannyi döntési helyzet, amelyekkel egyszerre nézel szembe. Hogy a tükör előtti pillanatnyi szembesülést milyen lelki és életvitelbéli folyamatok kísérik, az attól függ, milyen válaszokat adsz az előbbi kérdésekre. Hogy egyáltalán tudsz-e rájuk válaszolni?

    Ha még nem vagy negyven, azért, ha elmúltál, azért, ha pedig idén ünnepled ezt a kerek évfordulót, akkor pláne érdemes eljönnöd, hogy megnézd a májusi Hello, WMN!-beszélgetést, ami mindannyiunk megúszhatatlan kríziséről és az arra adott lehetséges megoldásokról szól.
    Tartsatok velünk!

    Támogató: A Hello, WMN! rendezvénysorozat dizájn-felelőse a TorTer e-Design.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016