• Program


    Dr. Hevesi Kriszta: Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek

    Dr. Hevesi Kriszta: Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek

    "A monogámia a párkapcsolatok legnagyobb próbatétele, s talán emberi létünk egyik legnehezebb kihívása. Ha azonban repedés keletkezik a kapcsolaton, könnyen beférkőzhet a megbonthatatlannak hitt egységbe egy harmadik. Mai inger-gazdag világunk amúgy sem az elköteleződésnek kedvez. "

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 19:00

    Hevesi Kriszta: Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek

    A monogámia a párkapcsolatok legnagyobb próbatétele, s talán emberi létünk egyik legnehezebb kihívása. Ha azonban repedés keletkezik a kapcsolaton, könnyen beférkőzhet a megbonthatatlannak hitt egységbe egy harmadik. Mai inger-gazdag világunk amúgy sem az elköteleződésnek kedvez. Fogyasztói szemléletre buzdít: ha valami elromlott, dobd el, ne bíbelődj a megjavításával - úgyis jön a következő! Rengeteg olyan kommunikációs félreértés van a nemek közt, amit szellemesen úgy fogalmaztak meg: a nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról valók. De amennyiben nem is tekintjük egymást ennyire más bolygóról származónak, akkor is nehezíti a megértést az eltérő családi háttér, és még számos más pszichés tényező. A párkapcsolat próbatételeivel való megküzdésről ráadásul gyermekként sem hallunk: ahol a mesék véget érnek, ott kezdődik a házasság. Mi a tartós kapcsolat titka, ami emberi természetünk sajátosságaira épít, emellett segít kivédeni azt, hogy illúziók rabolják el a boldogságunkat?"

    Ajánlatunk


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016