• Program


    Hippokratész (Hippocrate)

    Hippokratész (Hippocrate)

    Benjamin tudja, érzi, hogy nagyszerű orvos lesz belőle. De egyelőre csak az első gyakorlatát tölti az apja osztályán, ahol a valóságban semmi sem úgy megy, mint ahogy azt előre elképzelte. A felelősség nyomasztóan nagy, ráadásul a másik rezidens, Abdel idősebb és jóval tapasztaltabb nála.  több

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 1. csütörtök, 18:30

    HippokratészFrancia dráma, 2014, 102’
    Rendezte: Thomas Lilti
    Szereplők: Vincent Lacoste, Reda Kateb

    Francia nyelven, magyar felirattal
    Cannes 2014, Kritikusok hete
    César-díj – Legjobb férfi mellékszereplő: Reda Kateb

     

    Benjamin tudja, érzi, hogy nagyszerű orvos lesz belőle. De egyelőre csak az első gyakorlatát tölti az apja osztályán, ahol a valóságban semmi sem úgy megy, mint ahogy azt előre elképzelte. A felelősség nyomasztóan nagy, ráadásul a másik rezidens, Abdel idősebb és jóval tapasztaltabb nála. Benjamin hirtelen nemcsak a saját, de a betegek, a hozzátartozók és a kórházi személyzet határaival és félelmeivel is kénytelen szembenézni.

     

    Hippocrate
    Comédiedramatique, 2014, 102’
    Pays de production : France
    Réalisateur : Thomas Lilti
    Avec : Vincent Lacoste, Reda Kateb
    Français, sous-titré hongrois

    Sélection au Festival de Cannes – Semaine de la critique (2014)
    César du meilleur acteur dans un second rôle pour Reda Kateb


    Benjamin va devenir un grand médecin, il en est certain. Mais pour son premier stage d’interne dans le service de son père, rien ne se passe comme prévu. La responsabilité est écrasante, son père est aux abonnés absents et son co-interne, Abdel, est un médecin étranger plus expérimenté que lui. Benjamin va se confronter brutalement à ses limites, à ses peurs, celles de ses patients, des familles, et du personnel.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    zenés játék két részben

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016