• Program


    Hiromi / JAZZLEGENDÁK

    Hiromi / JAZZLEGENDÁK

    Szinte napra pontosan három éve Jimmy Johnson basszusgitárossal és Simon Phillips dobossal alkotott triója már lenyűgözte a Müpa közönségét. Ezúttal egyedül zongorája társaságában fogja minden várakozás szerint ovációra késztetni a publikumot a jelenleg legünnepeltebb japán jazzmuzsikus, Hiromi.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 29. kedd, 20:00

    2019. október 29. kedd
    20:00 — 22:00

    Szinte napra pontosan három éve Jimmy Johnson basszusgitárossal és Simon Phillips dobossal alkotott triója már lenyűgözte a Müpa közönségét. Ezúttal egyedül zongorája társaságában fogja minden várakozás szerint ovációra késztetni a publikumot a jelenleg legünnepeltebb japán jazzmuzsikus, Hiromi. 2010-ben már jelentkezett szólóalbummal: a Place To Be című lemezen bemutatta, hogy szárnyaló szabadsággal kalandozik a klasszikus zene, a jazz, a rock és a környező stílusok vidékein, miközben bizonyítja kreativitását, virtuozitását és a zene iránti rajongását. Boszorkányos technikai tudását is arra használja, hogy általa önmagát és hallgatóságát is emelkedett hangulatba repítse. 2003-ban megkezdett triólemezei sorát ezt követően négy további opus gazdagította: a 2011-es Voice, a 2012-es Move, a 2014-es Alive és a 2016-os Spark - mindegyiken Anthony Jackson basszusgitárossal és Simon Phillipsszel hallható. 2017-ben a Live in Montreal következett, egy különleges duólemez Edmar Castaneda kolumbiai hárfaművésszel.
    2019-ben újabb szólóalbumot várhatunk Hiromitól, amelyen a negyedik ikszet betöltött művész érettségével formálja önmaga képére mindazon zenei hatások elegyét, amelyek nyomot hagytak benne. Az ezt az anyagot bemutató turné során érkezik a Müpába. Korunk jazzélete kevés olyan művészt ismer, aki sziporkázó tehetsége, lehengerlő játéka és bűvöletes személyisége okán egymaga képes betölteni egy koncerttermet zenéjével. Semmi kétség: Hiromi közéjük tartozik.


    Ajánlatunk


    „A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

    Ajánló


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016