• Program


    Hof-Musici Baroque Ensemble / BTF 2019

    Hof-Musici Baroque Ensemble / BTF 2019

    A barokk zene historikus előadására specializálódott Hof-Musici („udvari zenészek”) elsősorban a 18. századi Habsburg Birodalom területéhez kötődő szerzők, illetve művek előadására jött létre, fennállásuk két és fél évtizedében számos újkori premierrel járultak hozzá a barokk zenével kapcsolatos ismereteink elmélyítéséhez.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 5. péntek, 19:30

    Hof-Musici Baroque Ensemble
    Zsabó Fesztivál

    Antonio Draghi: Santa Cecilia

    A barokk zene historikus előadására specializálódott Hof-Musici („udvari zenészek”) elsősorban a 18. századi Habsburg Birodalom területéhez kötődő szerzők, illetve művek előadására jött létre, fennállásuk két és fél évtizedében számos újkori premierrel járultak hozzá a barokk zenével kapcsolatos ismereteink elmélyítéséhez. Az együttes tevékenységében meghatározó szerepet játszik az opera műfaja, Český Krumlov világhírű barokk műemlékszínháza programjainak 1995 óta egyik állandó résztvevője.
    A fesztiválon az olasz barokk egyik legnépszerűbb szerzője, a több mint 110 operát jegyző Antonio Draghi (1634–1700) egyik oratóriuma szólal meg. Draghi szorosan kötődik a közép-európai régióhoz, hiszen 1668-tól haláláig I. Lipót bécsi udvarában szolgált.

    Ajánlatunk


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016