• Program


    Hókirálynő

    Hókirálynő

    A Hókirálynő meséjét mindenki ismeri. Ez a történet a jó és a rossz, a bennünk uralkodó félelmek felülkerekedésének, és végül legyőzésének története. A szeretet erősebb a gonosznál. A szeretet gyógyír a megfagyott szívre.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 18:00

    Andersen - Svarc – Hókirálynő

    Mesejáték, két felvonásban.

    A Szentendrei Kulturális Központ, a Kanyar-GO Alapfokú Művészeti Iskola és a Musicalvarázs alapítvány támogatásával, 2022. december 9-én (pénteken) a Hókirálynő mese színjátéka megtekinthető a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban.

    A Hókirálynő meséjét mindenki ismeri. Ez a történet a jó és a rossz, a bennünk uralkodó félelmek felülkerekedésének, és végül legyőzésének története. A szeretet erősebb a gonosznál. A szeretet gyógyír a megfagyott szívre.

    A téli éjszakákon, amikor a hideg csontig hatol, akkor jön el a Hókirálynő, hogy megfagyassza a kétkedő szíveket. Gerda és Kei kedves, öreg nagymamájukkal élnek együtt, egy kis padlásszobában, nagy szeretetben. A hidegszívű, gonosz Hókirálynő meglátogatja őket és Kei-t magával viszi a birodalmába, ahol az örök jég és fagy uralkodik.

    Gerda jó testvér, nem nyugszik bele, hogy elveszítette Kei-t. Megígéri a nagymamájának, hogy ha addig él is, felkutatja a Hókirálynő birodalmát és visszahozza a fiút szülőházába. Gerda még nem is sejti, mennyi akadályt kell legyőznie, és mennyien akadályozzák vagy segítik majd viszontagságos útját.

    Ez a színes és fordulatos mese valóban a dán Hans Christian Andersen legszebb meséi közé tartozik, melyből Jevgenyij Svarc írt színpadi változatot.

    A drámaíró így vélekedik a meséiről: „Ne keressenek a mesében rejtett tartalmat, mesét nem azért mondunk, hogy eltakarjuk, hanem hogy kitárjuk a benne rejlő gondolatokat!”

    Így várunk mi is titeket! Tiszta szívvel, sok szeretettel.

    Ajánlatunk


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016