• Program


    Honeybeast - Cirkusz turné

    Honeybeast - Cirkusz turné

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 20. szombat, 19:00

    A  korábbi időpontok: 2020. március 14., 2020. november 14., 2021.április 17.  ÚJ IDŐPONT: 2021. november 6.

    A Honeybeast: Reggeli napfény turné korábbi időpontjaira megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontban megrendezésre kerülő Cirkusz turnéra.

    A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

    Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021. őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz.

    Jegyár: 6300 Ft, 5500 Ft

    Ajánlatunk


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016