• Program


    Honvéd Férfikar - Karácsonyi meglepetés koncert

    Honvéd Férfikar - Karácsonyi meglepetés koncert

    Meglepetés akkor van, ha nem áruljuk el a koncert műsorát. Ide tulajdonképpen csak egy óriási kérdőjelet kellene rajzolni. Azért valamiféle támpontot mégis szeretnénk adni a hangversenyhez:

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:00

    Olyan dallamok is elhangoznak, amelyeket egykor a 7. században egy szentté avatott pápa gyűjtetett össze, innen is kapta nevét ez a dallamvilág.

    Két magyarországi bemutatóra is sor kerül. A komponista művei közül ma elsősorban szimfóniáit játszák és ezek nagy népszerűségnek örvendnek.

    Az a szerző, akinek Paulai Szent Ferencet idéző művét is előadjuk, nagyra becsülte az előző két mű komponistáját, aki pályáját templomi orgonistaként kezdte Linzben.

    Assisi Szent Ferenc is megihletett zeneszerzőket. Akinek műveit szintén megszólaltatjuk, annak családi neve nem csak a zenetörténetből ismert, hanem a francia gazdasági életből is. Egy vegyipari nagyvállalat - amelyet szerzőnk apja alapított- viseli a család nevét.

    Többet sajnos nem árulhatunk el a koncertről, de garantáljuk, hogy aki eljön, annak nagyszerű zenei élményben lesz része!

    Közreműködik egy Fúvós zenekar, vezényel Strausz Kálmán.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016