• Program


    Hooligans Symphonic

    Hooligans Symphonic

    A Hooligans az a csapat, akik 22 év zúzás után is képesek új oldalukat megmutatni a közönségnek. Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara ezúttal kőkemény slágereiket egy egészen új köntösbe bújtatva, egy teljesen egyedülálló hangszerelésben, szimfonikus zenekari kísérettel kiegészítve áll színpadra.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 19:00

    22 év hooligánkodás után egy napra megkomolyodnak és a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral csapnak akár a hegedű húrjai közé is. Áthangszerelt slágerek úgy, ahogy még nem hallottad, úgy, ahogy még sohasem játszották.

    Közreműködik:
    Szolnoki Szimfonikus Zenekar

    Tagok:
    Ördög Tibor "Csipa" – ének Tóth Tibor – gitár Kiss Endre "Endi" – dobok Késmárki Zsolt – basszusgitár

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016