• Program


    HORRORfelolvaSHOW
    3

    HORRORfelolvaSHOW

    Klasszikus és kortárs írók tollából számos novella, vers és regényrészlet kerül terítékre, ezáltal megidézve boszorkányokat, kísérteteket, megtört elméjű nőket és férfiakat, vagy éppen átlagembereket gyilkos vággyal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 29. csütörtök, 21:00

    2017 januárjában indult útjára a hiánypótló felolvasó színház a Barabás Villa pincéjében.
    A rémcsemegékben bővelkedő irodalmi hullámvasút mindig új témával és időről időre új színészekkel örvendezteti meg a borzongani vágyó közönséget.
    A Vincellérház pincéjében kellemesen bizarr utazásnak lehet résztvevője minden néző.

    Kizárólag 18 éven felülieknek.

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

    5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016