• Program


    Hortobágy-Halastavi Kisvasút napja

    Hortobágy-Halastavi Kisvasút napja

    „Halastavi 5 próba” sűrített járatok (10.00,11.00,12.00,13.00,14.00,15.00,16.00 órás indulásokkal), hajtány kipróbálása, büfé/kávézó, természetrajzi kiállítás, játszótér, délibábos madarászat (HÉM) - spektíves vezetett túra, a Halastavi tanösvény területén. A programon résztvevők kedvezményes árakon vehetik igénybe a kisvonatot, illetve ingyenes szakvezetéses gyalogtúrán vehetnek részt 08.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 16:00

    „Halastavi 5 próba” sűrített járatok (10.00,11.00,12.00,13.00,14.00,15.00,16.00 órás indulásokkal), hajtány kipróbálása, büfé/kávézó, természetrajzi kiállítás, játszótér, délibábos madarászat (HÉM) - spektíves vezetett túra, a Halastavi tanösvény területén. A programon résztvevők kedvezményes árakon vehetik igénybe a kisvonatot, illetve ingyenes szakvezetéses gyalogtúrán vehetnek részt 08.00 és 10.00 órakor.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016