• Program


    Human Feel

    Human Feel

    Az újraegyesítések nagyon ritkák a jazzben. A Human Feel mégis újra együtt zenél. A kamarazene, a free jazz és az alternatív rock szikrázó fúziója az eredeti szellemiségben szólal meg ismét.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 4. hétfő, 20:00

    A zenekart 1987-ben, Bostonban alapította a két kiváló szaxofonos, Andrew D’Angelo és Chris Speed. A dobos Jim Black és a gitáros Kurt Rosenwinkel 1990-ben csatlakozott hozzájuk. New Yorkba költözött a zenekar, ahol a pezsgő belvárosi élet kedvenceivé váltak pillanatok alatt. A zenekari tagokat különböző produkciókba hívták, így együtt alkottak Time Berne-nel, Dave Douglas-szel, Uri Caine-nel és John Zornnal is. A ’90-es években olyan ikonikus felvételek kerültek ki a kezeik közül, mint a Scatter (1992), a Welcome to Malpesta (1994) és a Speak To It (1996). 2019-ben a régi energiákkal és hangzással áll a budapesti színpadra ez az ikonikus zenekar.

    Közreműködik:

    Andrew D’Angelo – szaxofon
    Chris Speed – szaxofon
    Jim Black – dob
    Kurt Rosenwinkel – gitár

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016