• Program


    I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek - Regisztrációs jegy
    4

    I. Világháború - Készülj velünk az érettségire!-múzeumpedagógia 15-18 éveseknek - Regisztrációs jegy

    Készülj fel a történelemérettségi első világháborús témaköreire a Várkert Bazár Új világ született c. kiállításában! Az interaktív múzeumpedagógiai foglalkozás során betekintést nyerhetsz a katonák és a hátország mindennapi életébe, emellett megismerheted a nagy háború főbb katonai eseményeit, és minden fontosat megtanulhatsz a háború urairól, vagyis azokról a császárokról, királyokról, cárokról és politikusokról, akik a hadviselő országok élén álltak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 22. vasárnap, 11:00

    A programon való részvétel ingyenes, regisztrációs jegyhez kötött. Egy fő kísérő az Új világ született kiállításra 30% kedvezményre jogosult teljes árú jegy vásárlásra esetén, amelyet személyesen vásárolhat meg a jegypénztárban. A regisztrációs jegyek korlátozott számban érhetőek el. Ezúton kérjük kedves látogatóinkat, hogy vásárláskor vegyék figyelembe a korosztályra vonatkozó besorolást. A programra való belépés a regisztrációs jegy érvényesítésével és diák-/személyi igazolvány felmutatásával lehetséges.Időtartam: 80-90 perc

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016