• Program


    Ibsen: Babaház (Nóra)

    Ibsen: Babaház (Nóra)

    Henrik Ibsen: Nóra
    Rendező: Jeles András
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 9. csütörtök, 19:30

    A Nóra a maga korában óriási vitákat, konfliktusokat generált – ami érthető is: a nőknek nem volt egyebek közt választójoguk, ha elváltak, a gyereket ab ovo az apának kellett ítélni, és sorolhatnánk. Ehhez képest, az eleve elrendeltnek tételezett női sorssal való szakítás, az önrendelkezés joga szinte teljesen irreálisnak tűnhetett. Ibsent nem is az érdekelte, hogyan döntenek a nők, hanem, hogy szabadon dönthessenek. Kevésbé érthető, hogy hogy lehet, hogy mindez többé-kevésbé ma is aktuális.

    Nyakó Júlia
    Homonnai Katalin
    Nagypál Gábor
    Pallagi Melitta
    Sipos György
    Spilák Lajos

    Rendező: Jeles András

    Látvány: Perovics Zoltán
    Jelmez: Bánki Róza
    Zene: Lukin Zsuzsanna

    Ajánlatunk


    Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

    Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016