• Program


    Ice Kingdom-Jégkirályság

    Ice Kingdom-Jégkirályság

    Látványos show-műsorral, bohócokkal, kisállatokkal, jégrevüvel és egy az egész család számára izgalmas mesevilággal készül januártól a Fővárosi Nagycirkusz!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. március 19. vasárnap, 15:00

    Ice Kingdom - Jégkirályság

    A Fővárosi Nagycirkusz a legkeményebb téli hónapokban sem hagyja élmények nélkül a cirkuszrajongókat. 

    Januártól egy ukrán társulat lép fel Közép-Európa egyetlen kőcirkuszában Jégkirályság című műsorukkal. A szünettel együtt 120 perces előadás egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a közönséget. A bűbájos lények nem csak piruetteket és jégtánc elemeket mutatnak be a jeges porondon, hanem lenyűgöző artistaszámokat és bájos kisállatokat is. A magyar cirkuszművészetet a világhírű, többszörös Guinness-rekorder érdemes művészek, a Rippel Brothers képviseli emelőszámukkal.

    Jégkirályság egy hangulatos, téli program, amelyhez a kabátban helyet foglaló közönségnek forralt bort, meleg teát és puncsot szolgálnak fel.

    A 2023. január 14-től látható Jégkirályság című mese gazdag látványvilágával az egész család számára maradandó élményt nyújt

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016