• Program


    Idő

    Idő

    amerikai thriller, 2021

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 11. szerda, 21:00

    M. Night Shyamalan új filmje hátborzongató, rejtélyes thriller egy családról, akik a trópusi vakációjuk során felfedeznek egy félreeső partszakaszt, ahol pár órányi pihenés alatt valahogy gyorsan öregedni kezdenek… és így az egész életük egyetlen napba sűrűsödik.
    A film tekintélyes nemzetközi szereplőgárdát vonultat fel, köztük olyan sztárokkal, mint az Arany Glóbusz díjas Gael García Bernal (Mozart a dzsungelben), Vicky Krieps (Fantomszál), Rufus Sewell (Az ember a fellegvárban), Ken Leung (Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő), Nikki Amuka-Bird (Jupiter felemelkedése), Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre (Krypton), Alex Wolff (Örökség), Embeth Davidtz (A tetovált lány), Eliza Scanlen (Kisasszonyok), Emun Elliott (Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő), Kathleen Chalfant (A viszony) és Thomasin McKenzie (Jojo Nyuszi).
    A filmet M. Night Shyamalan rendezte a saját forgatókönyvéből, melyet Pierre Oscar Lévy és Frederik Peeters Sandcastle című képregénye alapján írt.

     

    Bemutató dátuma: 2021. július 29.

    Forgalmazó: UIP-Duna Film

    Ajánlatunk


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016